Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Val di Toro I.G.T. Økologisk Forstør

Val di Toro I.G.T. Økologisk

Toscana

Ny

Intens rubinrød vin med en stærk duft af vilde bær og krydderier. En vin med stor krop og fylde, og en blød og insisterende smag. Passer til alt rødt kød og vildt.

Flere detaljer

22 Varer

160,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 5,00 Op til 30,00

Yderligere information


VAL DI TORO   IGT     Toscana             Val Di Toro
En ekseptionel vin med kraft og smag. Skal prøves 

Område:     Maremma     Poggio la Mozza  90 m  o. h.  Sandsten og klipper

Planter/ ha:     5000            Udbytte/ha:   60 hl           Dyrkningsmetode:  Gyout 

Høst: Fra de bedste vinstokke håndplukkes og selekteres klaserne og håndsorteres 

Fermentering: Efter afstilkning og softpresning starter fermentering i temperatur kontrollerede vandglasserede cementkarEfter malolaktisk gæring, og den første lagring - Ca. 1 år

Lagring:   24 måneder i tonneaux og 12 måneder i flasken     

Druer:  Sangiovese                 Farve:   Intens rubinrød med violette reflekser         

Duft:  frugtagtige aromaer af brombær og blåbær, ledsaget af fine krydrede antydninger af lakrids, vanilje og sort peber, behageligt frugtagtig og med antydninger af chokolade 

Smag: En vin med god struktur og fylde med en frisk åbning, blød og fløjlsagtig, let saftig i finish og behageligt vedholdende. Tanninernes rigdom og gode syre

Alk %:      14,5%                        Serveringstemp:   18 - 20° C 

Servering:  Ideel til retter med rødt kød og vildt 

Bemærkninger fra producenten

 De druer, der bruges til Val di Toro, er resultatet af flere valg. Fra de bedste vinstokke håndplukkes og selekteres vinklaserne, samt sorteres igen før presning. Efter afstilkning og softpresning starter fermentering i temperatur kontrollerede vandglasserede cementkar ved en temperatur på 18 ° C, hvorefter tempereturen gradvis får lov til at stige til et maksimum på 28 ° C. I løbet af macerationsprocessen på ca. 20 dage udføres pumpeoverførsler. Efter malolaktisk gæring, og den første lagring - Ca. 1 år, overføres vinen til  3o hl slavonske egetræfade, og får lov til at ældes her i cirka 24 mdr. Herefter lagres og modnes vinen i flaske i et år.

Smags og duftnoter

Intens rubinrød med violette reflekser.  Næsen domineres af frugtagtige aromaer af brombær og blåbær, ledsaget af fine krydrede antydninger af lakrids, vanilje og sort peber, behageligt frugtagtig og med antydninger af chokolade. En vin med god struktur og fylde med en frisk åbning, blød og fløjlsagtig, let saftig i finish og behageligt vedholdende. Tanninernes rigdom og gode syre garanterer en markant evne til aldring og udvikling i flasken. Ideel til retter med rødt kød og vildt.

30 andre produkter i den samme kategori: